Openingstijden en Parkeren

Hieronder de reguliere openingstijden van de winkel en wanneer de inname van goederen is. Kijk ook altijd even op de pagina AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN. Hierop vind je de afwijkende tijden voor inname van goederen en de openingstijden van de winkel. Dit is bijvoorbeeld het geval bij feestdagen en vakantieperiodes. 

Goederen brengen
Wij nemen herbruikbare goederen aan op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Grotere meubels en goederen graag even van te voren aanmelden. Is het niet mogelijk op één van deze dagen te komen, neem dan contact met ons op. We maken dan een andere afspraak. Er zijn voorwaarden / regeltjes voor het brengen van spullen. Ga hiervoor naar deze pagina.

Wij zijn goed te bereiken voor auto’s met aanhangwagens. Je kunt ook gemakkelijk met je auto draaien, met aanhangwagen.

Openingstijden winkel
Dit zijn de normale openingstijden van de winkel: vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De inname van goederen gaat buiten de openingstijden van de winkel om. Zie alinea hieronder.

Goederen op laten halen
Heb je grotere herbruikbare goederen en is het niet mogelijk deze zelf te brengen? Bel ons en dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn. Bel tijdens openingstijden naar 06 – 3131 9121. Meer informatie over het ophalen van spullen, vind je hier.

Waar parkeren?
Aan de voorzijde, voor onze winkel. Parkeren in de berm en bij buren Wijnco is NIET TOEGESTAAN!!! Verder is het middenterrein aan de achterzijde volgens de gemeente een rangeerterrein. Dit betekent dat dit ook geen parkeerplaats is. Die moet beschikbaar zijn voor het draaien van vrachtwagens.  Wel mag je parkeren bij onze overburen.