Goederen afgeven

Heeft u spullen die nog een tweede leven verdienen? U kunt ze bij ons afgeven. Dit kan op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

LET OP: kijk ook even op de pagina afwijkende openingstijden.
(Hier melden we als er wijzigingen zijn in verband met vakantie of dergelijke)

Heeft u erg veel of grotere goederen dan halen we ook bij u op. Ga hiervoor naar deze pagina.

Hoe werkt het?
U rijdt naar de achterzijde van ons gebouw. Daar is een roldeur met opschrift ‘Kringloop laden en lossen’. Bij de kleinere deur vindt u een bel. Gebruik deze bel en wij maken voor u open. Ter plekke controleren we alles nog even. De goede herbruikbare goederen nemen we aan. Is het onverkoopbaar, dan nemen we het niet aan.

Verhuisdozen goedkoop huren

Waar moet u aan denken?
Kleding in dichte zakken. Geen kleding die stuk is met vlekken of versleten. Het moet verkoopbaar zijn. Kleinere spullen in dozen of deugdelijke tassen aanbieden, die wij mogen houden. Stel uzelf de vraag: ‘zou ik het kopen?’. Als u dit bevestigend kunt beantwoorden, dan levert u goede herbruikbare spullen in. Boeken zijn altijd goed. Wij sorteren wat geschikt is voor de winkel en de rest voeren wij af via onze oud papier container.

Wat nemen we zeker niet aan?
CD’s en DVD’s die zelf gebrand zijn en videobanden, incomplete spullen, beschadigd meubilair en meubilair met veel vlekken, kledingzakken die stuk zijn en gebruikte matrassen met vlekken. Hoofdkussens en dekbedden nemen we alleen aan als ze zonder vlekken zijn. Dit geldt ook voor vloerkleden. Goederen die te smerig zijn accepteren we niet. DVD’s met speelfilms nemen we alleen aan als het kinder DVD’s zijn. Denk hier vast aan als u spullen sorteert. Als u twijfelt, bel of mail ons dan eerst. IJzer kunt u bij ons wel altijd kwijt. Hiervoor staat een container. Ook oud papier en of boeken die stuk zijn, kunt u bij ons achter laten. We kijken alles na bij de inname.

Geen vervoersmogelijkheid?
Heeft u goederen voor ons maar geen vervoersmogelijkheid? Wij halen ze op. Hoe dit werkt, leest u opĀ deze pagina.