500 Gezinnen ontvangen tegoedbonnen!

Ook dit jaar geven we weer bijna 500 gezinnen tegoedbonnen van € 15,00. Het betreft hier gezinnen van onze doelgroep. Om de privacy te waarborgen verstuurt de Gemeente Gennep deze bonnen met begeleidende brief. Het is echter wel een kadootje van Stichting MaGe. De tegoedbonnen zijn vrij te besteden in onze winkel, Kringloop MaGe, Groote Heeze 13 in Heijen. De inlevertermijn is tot en met 31 maart 2019. Verder geven we vanaf woensdag 12 december een leuk extra presentje weg, namelijk iets gemaakt en ingepakt door ‘Haak maar aan’. Het gaat hier om een initiatief vanuit Atelier Unique, Henny Wikkers die dit samen met een aantal mede-haaksters heeft opgezet. Let op: hiervoor geldt helaas op = op. Kom dus snel je bonnetjes inleveren.

In november stond er een stukje op internet over dit bijzondere initiatief, bij Gennep news. Hieronder de link naar dit berichtje.

https://gennep.news/nieuws/gennep/haak-maar-aan-samen-voor-een-ander/\

Afbeeldingsresultaat voor haak maar aan