Inzamelvergunning Gemeente Gennep

Na een aantal weken overleg met de gemeente Gennep is de kogel door de kerk. We krijgen officieel, samen met Vluchtelingenzorg Gennep, de ‘inzamelvergunning kringloopgoederen’ voor de hele gemeente Gennep. Dit betekent dat u ons of Vluchtelingenzorg kunt bellen als u herbruikbare spullen heeft. Onze kringloop schaft hiervoor een vrachtwagentje / =–bus aan en gaan minimaal één vaste dag in de week ophalen. Dus, vanaf 2018 neemt u contact met één van ons op. Wij zijn erg trots dat wij dit, na nog geen jaar draaien, al hebben bereikt. We starten met een pilot-jaar en hierin evalueren we geregeld met betrokken partijen. Wij doen onze uiterste best om alles goed te laten verlopen. 2018 Wordt een nog mooier jaar voor ons.

Hoe we het allemaal precies gaan doen en wat de regels voor het ophalen zijn, vindt u elders op onze site. Wellicht passen we het hier en daar nog wat aan, maar de grote lijnen zijn duidelijk.

Dank je wel gemeente Gennep voor het vertrouwen wat jullie ons geven.