Het is bijna zover!

Nog een paar nachtjes slapen en dan hebben we onze officiële opening. Nu blijkt weer eens te meer wat een geweldig team mensen we om ons heen hebben. Wat wordt er hard gewerkt met zijn allen. Zaterdag wordt vast een superfeest met voor elk wat wils. Cokkie van Leeuwen, van Frutti Confetti, zorgt voor een leuke en lekkere versnapering in de incomplete koffiekopjes, die wij normaal helaas weg moeten doen. Zo krijgen die toch nog een tweede of derde leven. Verder is er een Rad van Fortuin, een Grabbelton en kun je met de loterij een leuke prijs winnen. Wij zijn druk met de voorbereidingen en vinden het leuk je zaterdag 2 september te ontmoeten. Kom met ons samen feest vieren. Wij hebben er heel veel zin in. Frutti Confetti vind je trouwens via deze link. Neem gerust een kijkje want ze maakt hele mooie en lekkere dingen.