Kringloop MaGe + Zorgkringloop

Vanaf zaterdag 2 september, de dag van de officiële opening, vind je in onze kringloop de Zorgkringloop. Stichting Zorgkringloop geeft hulpmiddelen een tweede kans. Hulpmiddelen kunnen het leven een stuk aangenamer maken of het nu tijdelijk of voor langere tijd is. Het is tegenwoordig echter niet meer vanzelfsprekend dat de gewenste en vaak noodzakelijke middelen worden vergoed. Vaak betaal je huur, een forse eigen bijdrage of moet zelfs het totale aanschafbedrag worden betaald. Zorgkringloop stelde zich de vraag: ‘Waarom moeten deze artikelen nieuw zijn? Tweedehands voldoen ze nog prima!’

Wij zijn het hier mee eens en geven Zorgkringloop de mogelijkheid om in onze kringloop hulpmiddelen aan te bieden die nog een kans verdienen. Wij zijn hier erg blij mee en ook trots dat we deze nieuwe ’tak van sport’ toevoegen. Kringloop MaGe wordt zo steeds meer een begrip in de regio en ver daar buiten.

Samen met Zorgkringloop gaan we er iets moois van maken.

Wij zijn trouwens de 10e Zorgkringloop-vestiging, dus ook dat is reden voor een feestje.

Wil je weten hoe het precies in zijn werk gaat? Kijk dan op www.zorgkringloop.com

 

Afbeeldingsresultaat voor rollators grappig