Er komt structuur!

Inmiddels zijn we een aantal weekenden open en komt er langzaam maar zeker structuur. Op de dagen dat we open zijn kan iedereen herbruikbare huisraad afleveren aan de achterzijde. Je drukt op de bel en er komt iemand om je spullen aan te nemen. Deze spullen zetten we in ons kleine magazijn om in een later stadium te sorteren. Dat sorteren, schoonmaken en prijzen gebeurt op de dagen dat we gesloten zijn. Het is nog steeds veel werk, en we leggen de lat hoog. Dat wil zeggen: het spul moet goed, schoon en compleet zijn. Soms lukt ons dit niet helemaal maar we doen onze uiterste best om dit voor elkaar te krijgen. Met een aantal geweldige vrijwilligers zijn er afdelingen ontstaan, en iedereen heeft zijn of haar eigen specialiteit. Dat is ook kringloop vinden wij : het beste uit iedereen halen. Verder zorgen we voor een ongedwongen sfeer waar zeker ruimte is voor humor, overleg en eigen inbreng. Structuur is echter wel erg belangrijk en dat zit er nu al redelijk in. Het is nu al een mooi geheel, maar dat wordt nog beter …