Openingstijden en Parkeren

LET OP: kijk altijd even bij afwijkende openingstijden.
(Daar melden we namelijk de vakantieperiodes en overige wijzigingen.)

Goederen brengen
Wij nemen herbruikbare goederen aan op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Grotere meubels en goederen graag even van te voren aanmelden. Is het niet mogelijk op één van deze dagen te komen, neem dan contact met ons op. We maken dan een andere afspraak. Er zijn voorwaarden / regeltjes voor het brengen van spullen. Ga hiervoor naar deze pagina.

Wij zijn goed te bereiken voor auto’s met aanhangwagens. Je kunt ook gemakkelijk met je auto draaien, met aanhangwagen.

Openingstijden winkel
Dit zijn de normale openingstijden van de winkel: vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De inname van goederen gaat buiten de openingstijden van de winkel om. Zie alinea hieronder.

Goederen op laten halen
Heb je grotere herbruikbare goederen en is het niet mogelijk deze zelf te brengen? Bel ons en dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn. Bel tijdens openingstijden naar 06 – 3131 9121. Meer informatie over het ophalen van spullen, vind je hier.

Waar parkeren?
Aan de voorzijde, voor onze winkel, is bijna geen parkeerplaats. We verbazen ons over het parkeergedrag van onze klanten. Ze willen het liefst met hun auto bij ons naar binnen rijden om maar zo min mogelijk te lopen. Parkeren in de berm en parkeren bij onze buren is NIET TOEGESTAAN!!! 

Parkeren doe je bij voorkeur aan de achterzijde van onze winkel. 

LET OP!  Parkeer niet op het gras in de berm! De boete hiervoor is meer dan € 100,00.